Greed-50

I går så väntade jag på att skjutsa hem dottern så jag tänkte att jag skulle ta några zoner medan jag väntade. Mitt mål var att komma upp i Greed-20 och tangera mitt tidigare rekord (som jag tog för 3-4 dagar sedan). Sagt och gjort, vecklade upp cykeln och cyklade iväg till första zonen … och naturligtvis så blev jag tvungen att modifiera min tänkta färdväg lite granna eftersom det var fler som var ute och turfade. Samtidigt så ändrade jag målsättning, i stället för att satsa på Greed-20 så tänkte jag plocka unika zoner bort mot Röbäcks-hållet.

Hittade en del fina cykelvägar och snart hade jag plockat de lätta unika zonerna. Så varför inte satsa på de som ligger en bit bort, de ger ju i alla fall lite mer poäng, men eftersom min små däck inte fungerar strålande på lösgrus var det inte en helt njutbar upplevelse. Men jag tog dem och sedan alla andra zoner på Röbäck utom en, över till Teg och några zoner där. Och titta Greed-20 är uppnått.

Men på väg in mot stan så tog jag några till och efter lite kämpande så rullade Greed-30 in. Efter några zoner till så råkade” Greed-40 dyka upp och strax därefter fick jag en liten kungakrona på huvudet - lite stolt blev jag eftersom det är första gången det hände.

Började cykla tillbaka mot bilen när jag fick ett litet meddelande från Stelvio som gratulerade till kepsen och undrade jag inte skulle satsa på Greed-50 … nja, det kändes ju lite jobbigt samtidigt som jag hade några zoner mellan mig och bilen. Men 40, blev 42.

Sedan 46 … ja va fasen det är väl lika bra att testa. 47, 48, 47, 48. På chatten så fick jag hjälp av de som väntade med att ta mina zoner. 49, 46, 47, 47, 48, 47 … öka hastigheten!!! … 48. Pust, det här tempot var det länge sedan jag cyklade i. 47 IGEN. Tackade nej till ett glas vin från några campare. 48 … 47 igen … ett sista försök sedan ger jag upp … 48 … öka tempot … 49 … vart fasen finns närmsta zon?? … fortare … där är sista zonen … vänta … måtte ingen ta någon zon nu … Zone Taken”

You have a new medal”. Pjuuu :)

Tack för hjälpen allihopa, till slut lyckades jag. Så vad som började som en liten tur för att ta 20-25 zoner slutade med en 4.5 mils cykeltur (längsta sedan jag cyklat sedan jag var 14 eller så - då blev det å andra sidan 12-13 mil) under ca 4.5-5 timmar, och Greed-30, Greed-40, Greed-50.

Lite stel i benen blev jag också, men jag kan intyga att det fungerar alldeles utmärkt att cykla några mil på en Brompton så länge det inte är för mjukt underlag.

Sedan när jag kom hem och hade suttit i fåtöljen ett tag så belönades” jag också med ett av de värsta senadrag jag har haft nöjet att uppleva. Jag skyller detta att jag inte har haft cykeln mer än några dagar och det är första gången jag är ute och cyklar på 7-10 år.

(och för de som undrar: jodå, jag fick vänta på dottern några timmar innan vi kunde åka hem)Previously
Kära xjobbare