Knäont

Känner mig lite fundersam just nu. För några veckor sedan så kände jag plötsligt av mitt högerknä på en träning. Vi gjorde ingenting som egentligen belastade knäna utan det hela kändes rätt omotiverat, smärtan kom i ett smalt stråk över knäskålen, lite till vänster om mitten. Men eftersom det inte gjorde speciellt ont så slutade jag bara med det jag höll på med och gjorde något annat.

Smärtan försvann … och kom igen dan efter, återigen i ett smalt stråk över knät. På det viset har det varit dessa två veckor, känner lite granna, försvinner, känner lite granna, försvinner, etc. Så jag har trott att det är någon överansträngning och tagit det lite lugnt, men eftersom jag aldrig har haft några knäproblem så har jag inget att jämföra med.

Men i söndags blev jag lite orolig. Som vanligt så var jag och instruerade två knattepass och hade inga känningar alls från knät (eller bara lite granna). Men på det andra passet skulle jag visa en övning där jag skulle lägga mig ner på golvet och när jag skulle lägga mig ner nöp det till ordentligt i knät, så pass att jag inte kunde lägga mig ner. Senare på avslutningen kunde jag inte heller sätta mig ner på knä utan fick stå istället.

Nu har smärtan spridit sig och är mera permanent, den går fortfarande i ett stråk över knät men nu känns det lite i muskeln(?) på vänster sida också. Lite fundersam blir jag.

Nåja, jag har det bra i alla fall. Mejlade företagshälsovården i söndags kväll, fick svar i dag och ska på besök i morgon. Så då får jag kanske veta vad det är för något.Previously
Ointelligent